Online bieden

Stap 1: Registreer uzelf bij de Limburgse Veulenveiling
Klik op deze link om een account aan te maken.

Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en gaat u akkoord met de veilingvoorwaarden, deze kunt u lezen door op de link te klikken. Hierna klikt u op de button “Registreer nu”. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail.

Stap 2: Wacht tot uw account is geverifieerd door de Limburgse Veulenveiling
Voor het online bieden op de veiling dient uw account goedgekeurd te worden door Limburgse Veulenveiling. Wij lopen uw account door en nemen eventueel contact met u op. Dit kan tot 2 dagen duren. Wanneer uw account is goedgekeurd ontvangt u hierover een e-mail met een link, waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken.

Stap 3: Bied online op de veiling
Op veilingdagen kunt u vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling op de biedpagina hier inloggen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u gaat dan direct naar de biedpagina.

Voordat u kunt bieden moet u eerst de biedknop ontgrendelen, door de knop ontgrendel biedknop. Na het ontgrendelen van de biedknop biedt u live mee op de veiling door een enkele klik op de biedknop. Om de snelheid van bieden te garanderen wordt geen bevestiging van uw bod gevraagd. Op de biedknop wordt steeds het laatst gevraagde bod weergegeven. Tijdens de veiling dient u bereikbaar te zijn op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer wat u heeft ingevoerd in uw profiel.

Stap 4: U bent de hoogste bieder
Indien u de hoogste bieder bent ontvangt u een email met de bevestiging daarvan. Na afloop van de veiling wordt er contact met u opgenomen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail naar info@limburgseveulenveiling.nl 
Voor technische vragen kunt u vanaf 2 uur voorafgaand aan de veiling contact opnemen met onze technische helpdesk via +31(0)10-742 18 12.