Vrijwilligersdiner Limburgse Veulenveiling

31 januari 2017

De Limburgse Veulenveiling van 2016 was een groot succes; de gemiddelde veulenprijzen waren wederom gestegen en de verhuizing naar Equestrian Centre de Peelbergen bleek de juiste stap te zijn. Als blijk van waardering van de toegewijde vrijwilligers vond gisteravond een bedankdiner plaats.

Ondanks alle bijkomstigheden die bij een verhuizing de kop opsteken, verliep de 16e editie van de Limburgse Veulenveiling zo goed als vlekkeloos. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de groep van 30 vrijwilligers die zich vol hebben ingezet om van het evenement een groot succes te maken. Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten vond er gisteren een etentje plaats in restaurant Boszicht in Maasbree.

Paul Hendrix opende de avond met een dankwoord waarin hij vol lof was over de vrijwilligers. Vervolgens verzorgde een van de organisatoren, Luc van Moorsel, een korte presentatie over de gemiddelden en resultaten van de Limburgse Veulenveiling om de stijgende lijn nogmaals aan te duiden. Na deze korte sessie was er een lekker diner geregeld als teken van waardering.

Het was een gezellige avond en wij kijken er alweer naar uit om van de editie van 2017 wederom een groot succes te maken samen met de vrijwilligers.

Nogmaals bedankt!

De Limburgse Veulenveiling

Limburgse_Veulenveiling_diner_klein