Vierde plaats Cas II in Grand Prix Wellington

27 maart 2017

Tijdens de veilingen gingen zij onder de hamer als schattige veulentjes, inmiddels zijn zij uitgegroeid tot paarden van topsportformaat. Afgelopen week hebben meerdere LVV-paarden goede prestaties neergezet in San Giovanni, Arezzo, Mijas en Wellington. Het hoogtepunt was wel de vierde plaats van Cas II in de CSI2* Grand Prix in Wellington.

Cas II (Indoctro x Numero Uno) kwam in actie onder Audrey Coulter. Tijdens een spannende strijd wisten zij de vierde plaats te bemachtigen in de CSI2* Grand Prix op 1.50m-niveau in Wellington. Cas II is door zijn goede prestaties een boegbeeld van de Limburgse Veulenveiling. Hij werd voorheen uitgebracht door Cameron Hanley, waarmee hij onder andere als tweede eindigde in de CSI3* Grand Prix op 1.60m-niveau in Donaueschingen.

In het Italiaanse San Giovanni verscheen Fenomeen (Ustinov x Voltaire) in de ring onder Robin Ingvarsson. Zij eindigden als vijfde in de CSIYH1* op 1.30m-niveau.

Eveneens in Italië, maar dan in Arezzo, werd Big Brother (Untouchable x Gran Corrado) uitgebracht door René Lopez. Zij namen deel aan de CSI3* op 1.45m-niveau waar zij als vijfde over de eindstreep kwamen. Big Brother heeft al vele goede resultaten op zijn naam en maakt daarom deel uit van de Wall of Fame van de Limburgse Veulenveiling. Onder René Lopez werd hij bijvoorbeeld vorig jaar nog zesde tijdens de CSI4* Grand Prix in Valence.

In Mijas zette het duo Lara Whiteway en VDL Groep Alitta (Karandasj x Indoctro) een nette prestatie neer in de CSI3* op 1.40m-niveau. Zij werden tweede in deze categorie.