Vanaf vandaag aanmelden voor Limburgse Veulenveiling mogelijk

14 juni 2021

Net als in 2020 heeft de Limburgse Veulenveiling er voor gekozen om de selectie- met de foto-/videodag te combineren. Daardoor hoeven de fokkers van interessante springveulens maar één keer op pad en zal de eerste selectie op basis van pedigree gemaakt worden. Het aanmelden van veulens kan vanaf maandag 14 juni tot en met zondag 11 juli.

De Limburgse Veulenveiling is voornemens een traditionele veiling te organiseren bij het Peelbergen Equestrian Centre op woensdag 29 september. Vanwege alle Corona-maatregelen is vorig jaar besloten om de selectie gelijktijdig met de foto-/videodag te houden, zodat de fokkers maar één keer op pad hoefden met hun veulens. Dit concept is goed bevallen en zal daarom ook in 2021 aangehouden worden. De selectiecommissie bestaande uit Paul Hendrix, Harrie Derks, Cor Loeffen en Stan Creemers zal daarom de eerste selectie op basis van de pedigreegegevens maken. Alle veulens die qua afstamming voldoen aan de eisen, worden uitgenodigd voor de selectie- en foto-/videodagen op 4, 5 en 6 augustus.

Aanmelden voor deze eerste selectie kan via deze link, dit is mogelijk van maandag 14 juni 18.00 uur tot en met zondag 11 juli om 18.00 uur.