Succesvolle fotodagen

9 augustus 2019

KRONENBERG – Vorige week hebben op maandag 29 juli, dinsdag 30 juli en woensdag 31 juli de fotodagen voor de Limburgse Veulenveiling plaats gevonden. Dankzij het uit ruim 30 personen bestaande team, was het weer een groot succes en zijn alle 137 veulens prachtig vastgelegd op foto en video. Het resultaat van deze fotodagen zal binnenkort op de website te bezichtigen zijn.

 Extra fotodag
Net zoals bij de fotodagen in 2018 waren het warme zomerdagen. Om deze reden is door de commissie besloten om alle beelden in de binnenbaan van Equestrian Centre de Peelbergen vast te leggen zodat het voor zowel de veulens als het team aangenamer was om te werken. Wat wél anders was ten opzichte van vorig jaar was dat er dit jaar niet twee maar drie fotodagen werden gehouden. De extra fotodag werd speciaal georganiseerd voor het vastleggen van alle veulens die zijn geselecteerd voor de nieuwe online veiling. De collectie voor de veiling bestaat nu uit 102 veulens waarvan 73 springveulens en 29 dressuurveulens. Voor de onlineveiling zijn er 35 veulens geselecteerd waarvan 26 springveulens en 9 dressuurveulens.

Goed team
Dankzij ons team is het eindresultaat weer fantastisch geworden. Terwijl onze super voorbrengers zorgden dat de veulens zich op hun best lieten zien, zat Digishots samen met ClipMyHorse klaar om dit zo optimaal mogelijk vast te leggen. Voorafgaand dat de veulens de baan in gingen was Dierenartsenpraktijk Ell weer aanwezig om alle veulens vooraf grondig te onderzoeken zodat wij gegarandeerd zijn van gezonde veulens op de veiling. Wij zijn dit super team weer erg dankbaar voor alle inzet tijdens deze fotodagen.

De beelden van de volledige collectie zullen binnenkort op de website beschikbaar zijn.