Limburgse Veulenveiling live te volgen

21 september 2016

Vandaag is het zover, de 16e editie van de Limburgse Veulenveiling vindt plaats in Kronenberg. Er verschijnen in totaal 108 veulens in de ring. Aan degenen die niet bij de veiling kunnen zijn is ook gedacht: de veiling is online live te volgen via ClipMyHorse en Dynamic Auction Information.

De presentatie van de Limburgse Veulenveiling is om 11.00 uur en de veiling zelf gaat vanmiddag om 14:30 uur van start. Op ClipMyHorse.tv zijn beide live te zien. Om de livestream te kunnen ontvangen is op de laptop of computer geen premium membership nodig. Een premium membership is alleen nodig om de livestream op een mobiele telefoon of tablet te kunnen bekijken.

Op de website van DAI zijn de biedingen van de Limburgse Veulenveiling op de voet te volgen. Er wordt met kleuren aangegeven uit welke hoek de biedingen komen en er is een overzicht van de biedingen te zien. Op deze manier hoeven geïnteresseerden die niet in staat zijn aanwezig te zijn niks te missen van de spannende veilingavond van de LVV.

Bekijk hier de livestream.
Vindt hier de link naar DAI Systems.