Inschrijvingen Limburgse Veulenveiling geopend

15 juni 2020

Vanaf vandaag kunnen de veulens worden aangemeld voor de 20e editie van de Limburgse Veulenveiling. Het betreft dit jaar een online veulenveiling en staat alleen open voor springgericht gefokte veulens, die in de week van 21 september onder de virtuele hamer gaan komen. Op de website van de Limburgse Veulenveiling is het inschrijfformulier te vinden.

In 2019 is besloten dat de Limburgse Veulenveiling zich voortaan volledig gaat toeleggen op de springveulens. Vanwege de corona-maatregelen is er dit jaar niet alleen gekozen voor een online veiling, maar ook om de selectiedag te combineren met de foto-/videodag zodat de fokkers maar één keer op pad hoeven met hun veulen. Daarom zal de selectiecommissie een eerste selectie maken op basis van de pedigrees en hiervoor kunnen de veulens vanaf maandag 15 juni tot en met zondag 12 juli worden aangemeld. Het is niet nodig om beeldmateriaal mee te sturen, het gaat in eerste instantie uitsluitend om de afstamming.

Aanmelden
De veulens die deze eerste selectie doorstaan worden uitgenodigd om op maandag 27, dinsdag 28 of woensdag 29 juli naar Equestrian Centre de Peelbergen te komen. Daar zal de definitieve selectie plaatsvinden en worden er van de geselecteerde veulens foto- en videobeelden gemaakt.

 

Hier kunnen de veulens direct aangemeld worden.