Werkwijze

Online bieden
Het betreft een online veiling. Om te kunnen bieden op de veulens uit de online collectie dient u zich te registeren. Dit is de enige mogelijkheid om te bieden. Telefonisch bieden is niet mogelijk. Als uw account geactiveerd is kunt u inloggen en meebieden. Er wordt geen borg gevraagd. Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Gang van zaken omtrent veiling
De veiling start op donderdag 17 september 2020. Alle kavels gaan op hetzelfde moment live en de daadwerkelijke veiling zal plaatsvinden met live afslaan op dinsdag 22 en woensdag 23 september.

Biedstappen
Het openingsbod is €2.500,- en gaat met €100,- omhoog tot €3.000,- Vanaf €3.000,- gaan de biedingen met €200,- omhoog tot het einde.

Afleveren 
Koper en verkopen dienen samen een datum van aflevering overeen te komen. Voor meer details over het altereren bewijzen we u naar punt 7 van de algemene voorwaarden van de online veiling. Uiterlijk 3 dagen voor de afleverdatum zal de verkoper het veulen door een dierenarts naar keuze klinisch laten keuren.

Samenstelling collectie
De collectie van de online veiling van de Limburgse Veulenveiling is geselecteerd door de selectiecommissie bestaande uit:

Paul Hendrix
Harrie Derks
Cor Loeffen
Stan Creemers