Goede prestaties van Fenomeen, Big Brother, Ermindo W en Donna Speciale

3 april 2017

Met topruiters Robin Ingvarsson, Leslie Burr-Howard, Rolf-Göran Bengtsson en René Lopez in het zadel hebben meerdere paarden uit de Limburgse Veulenveiling goede prestaties neergezet. Zij kwamen in actie in San Giovanni, Arezzo, Oliva en Wellington.

Italiaanse zege
In het Italiaanse San Giovanni namen Robin Ingvarsson en Fenomeen (Ustinov x Voltaire) op 28 maart deel aan de CSIYH1* op 1.30m-niveau. Zij werden zesde in deze categorie. Een week eerder eindigen zij als vijfde op dit niveau.

René Lopez en LVV-boegbeeld Big Brother (Untouchable x Gran Corrado) wisten net als op 24 maart wederom een goede prestatie neer te zetten in het Italiaanse Arezzo. Zij kwamen ditmaal in actie tijdens de CSI3* op 1.40m-niveau op 30 maart en eindigden als vijfde. Tijdens de CSI3* op 1.45m-niveau op 1 april ging het succesvolle duo ervandoor met de overwinning!

Spaanse Grand Prix
In Oliva, Spanje, zette Rolf-Göran Bengtsson een nette prestatie neer met de Zangersheide goedgekeurde hengst Ermindo W (Singapore x Carinjo HDC). Zij verschenen in de ring tijdens de CSI1* Grand Prix op 1.40m-niveau waar zij de zevende plaats wisten te bemachtigen.

Amerikaans succes duo
Helemaal aan de andere kant van de wereld in Wellington, Florida, reed Leslie Burr-Howard de Cavalier-dochter Donna Speciale naar een achtste plaats in de CSI4* op 1.45m-niveau. Eerder dit jaar in februari wisten zij nog een tweede plaats te bemachtigen tijdens de CSI5* in Wellington op 1.45m-niveau en eind vorig jaar veroverde de combinatie meerdere eerste plaatsen tijdens CSI4* in Toronto en Lexington.

Ermindo W als veulen