Beperkte publieke toegang bij de Limburgse Veulenveiling

21 september 2021

We zijn verheugd een live veiling te kunnen organiseren op woensdag 29 september. Vanwege alle COVID19-regelgeving is er slechts beperkte publieke en VIP-toegang mogelijk, en is vooraf registreren vereist. Daarnaast is alles via de livestream te volgen en kan er ook online geboden worden op de veulens.

De 20e editie van de Limburgse Veulenveiling vindt plaats bij het Peelbergen Equestrian Centre in Kronenberg. De presentatie van de veulens begin om 13.30 uur en de veiling vanaf 16.00 uur. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en toegang is alleen mogelijk na het tonen van de QR-code, die vanaf 25 september voor alle evenementen verplicht is. Het reserveren van een zitplaats is mogelijk via deze link en de kosten zijn €10,00 per persoon. Op dit moment zijn er ook nog enkele VIP-plaatsen beschikbaar, hiervoor kunnen kaarten besteld worden via deze link.

De presentatie en de veiling zijn live te volgen via ClipMyHorse en na registratie als bieder kan er via deze website online worden geboden.