Vierde plaats Hong Kong Masters en meer

13 februari 2017

Paarden verkocht tijdens de Limburgse Veulenveiling hebben afgelopen weekend deelgenomen aan grootse evenementen verspreid over de hele wereld. Zo nam het toppaard Van Gogh net als vorig jaar deel aan de Longines Hong Kong Masters en werden er andere goede prestaties neergezet door ex-veilingpaarden in Wellington, Roosendaal en Mijas.

Woensdag 8 februari verscheen de negenjarige Donna Speciale (Cavalier x Paris) in de ring in Wellington, Florida. Onder amazone Leslie Burr-Howard kwam ze in actie tijdens de CSI5* op 1.45m-niveau, waar ze een foutloze rit neerzette en op de tweede plaats eindigde.

Van Gogh (Numero Uno x Bernstein) en ruiter Marco Kutscher namen deel aan het prestigieuze evenement de Hong Kong Masters: het laatste onderdeel van de reeks wedstrijden van de Longines Masters. Tijdens deze CSI5* op 1.50m-niveau bleven ze foutloos in de barrage en bemachtigden ze de vierde plaats. Tijdens de befaamde Grand Prix eindigden ze op de dertiende plaats.

Diarindo Z (Diarado x Indoctro) kwam in actie in Roosendaal. Met Caroline Müller in het zadel streed ze mee in de CSI1* Grand Prix op 1.30m-niveau. De combinatie eindigde op een nette vierde plaats.

In het Spaanse Mijas nam VDL Groep Alitta (Karandasj x Indoctro) deel aan de CSI2* op 1.40m-niveau. Ze zette twee foutloze rondes neer onder Lara Whiteway en eindigde op een zesde plaats.