Selectiedag Weert groot succes

1 augustus 2012

Weert – De selectiecommissie heeft tijdens de selectiedag in Weert 38 veulens geselecteerd voor de Limburgse Veulenveiling. De commissie bestond vandaag uit Cor Loeffen, Harry Derks, Paul Hendrix en Luc Jansen (JongKWPN). Samen met de in 33 veulens van de vorige selectiedagen brengt dat het totaal aantal op 71. Daarmee heeft de Limburgse Veulenveiling ook weer in 2012 een fantastische collectie weten te vormen.

Aanvang van de selectiedag was verzet naar 15:30 uur in plaats van 17:30 uur vanwege de vele aanmeldingen. In totaal verschenen er 133 veulens in de ring, daarmee is Weert de drukst bezochte selectiedag van dit jaar. Ook was er veel belangstelling qua publiek, zij genoten zienderogen van de veulens op deze mooie zomeravond.

Nu de collectie rond is kan begonnen worden met het werven van publiciteit voor de veulens en de veiling in het algemeen. Foto en filmmateriaal speelt daarin een grote rol. Daarom zal de foto- en filmdag plaatsvinden op dinsdag 7 augustus op het complex van De IJzeren Man te Weert.

Voor de complete lijst met resultaten van de selectiedag in Weert klikt u op het tabblad ‘Selectie’ en vervolgens ‘Resultaten Weert’.


Laatste selectiedag is achter de rug.