Limburgse Veulenveiling vertegenwoordigd in Rusland

11 augustus 2012

Moskou – De Limburgse Veulenveiling is van 6 tot 9 september vertegenwoordigd tijdens de Russische beurs Equiros. Doel van de beursdeelname is Russische kopers aantrekken voor de veiling op 3 oktober aanstaande. Equiros is de grootste beurs van Rusland op hippisch gebied en wordt gehouden in de hoofdstad Moskou.

De LVV maakt deel uit van een Holland-paviljoen met onder andere de organisaties KWPN, VSN, Trainingsstal Witte Scholtens, PAVO en de Holland National Horse Foundation.

KWPN Hoofd Marketing & Communications Irene Wolfs over haar ervaringen: ‘Dit is het derde jaar dat we deelnemen aan deze beurs. Het is goed om hier continuïteit in op te bouwen, goede relaties opbouwen kost immers tijd. Het geeft een sterk signaal af dat Nederland wederom goed vertegenwoordigd is want samen sta je sterker.’

De LVV zet met deze beurs voor de eerste maal voet op Russische bodem. Er is gekozen deel te nemen aan Equiros vanwege de toenemende interesse vanuit Rusland in de Nederlandse fokkerij. Daarnaast zet het de Limburgse Veulenveiling kracht bij om zich te onderscheiden door haar internationale netwerk van kopers.

Later deze week zal een update volgen vanuit Moskou.