Limburgse Veulenveiling en KWPN-Limburg zoeken jong talent

21 april 2015

Maak jij dit jaar deel uit van de selectiecommissie van de Limburgse Veulenveiling?

De Limburgse Veulenveiling en het KWPN-Limburg hebben er dit jaar voor gekozen om 1 persoon met de springcommissie en 1 persoon met de dressuurcommissie alle selectiedagen van de veiling mee te laten lopen. Op deze manier wordt een constructieve kweekvijver van toekomstige selecteurs gecreëerd.

De afgelopen jaren heeft de Limburgse Veulenveiling zeer prettig samengewerkt met het JongKWPN. Iedere selectiedag stak een ander JongKWPN-lid wat op van de selecteurs Paul Hendrix, Cor Loeffen, Gertjan van Olst, Trudi Houwen en Harrie Derkst. De vacatures die nu in het leven worden geroepen dragen bij aan meer toekomstige Limburgse selecteurs.

Dus ben jij een jonge (tussen de 25 en de 35 jaar oud) enthousiaste paardenkenner die zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van exterieurkennis en fokkerij? Woon in je in Limburg en ben je alle selectiedagen beschikbaar? Stuur dan voor 1 mei 2015  een mail naar kwpnlimburg@gmail.com t.a.v. Marian Sijben met je woonplaats, geboortedatum en korte motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze leuke vrijwillige job.

Selectiedagen springen: 26 mei, 22 juni, 15 juli en 28 juli
Selectiedagen dressuur: 22 juni, 13 juli, 28 juli

LUC_6580-Web