Eerste LVV-selectiedag in Panningen

24 mei 2013

Aanstaande dinsdag vindt op Manege de Vosberg in Panningen de eerste selectiedag van de Limburgse Veulenveiling plaats. Hier zullen fokkers hun veulens laten zien aan de selectiecommissie in de hoop dat zij worden geselecteerd voor de veiling. Tijdens deze selectieronde zullen alleen springveulens gekeurd worden.
De selectiedag in Panningen is de eerste in een reeks van vier. De andere rondes zullen plaatsvinden in Wanssum (voor spring- én dressuurveulens), Koningsbosch (alleen voor springveulens) en Weert (voor spring- én dressuurveulens).
De selectiecommissie voor springveulens bestaat uit Harrie Derks, Cor Loeffen en Paul Hendrix. De commissie voor dressuurveulens bestaat uit Harrie Derks, versterkt door Gertjan van Olst en Trudi Houwen. Ook zal er iedere selectiedag een JongKWPN lid meelopen.
U kunt zich tot maandag 27 mei 21:00 uur opgeven voor de selectiedag in Panningen. Hiervoor gaat u naar www.limburgseveulenveiling.nl/inschrijven. Mits het weer het toelaat zullen de merries en veulens op het buitenterrein worden voorgebracht.