Nieuwe samenwerking met Catherine de Buyl Horse Insurance NV

27 juni 2019

Met trots kunnen wij mededelen dat de Limburgse Veulenveiling voor de 19deeditie een nieuwe samenwerking met verzekeringsmaatschappij Catherine de Buyl Horse Insurance NV is aangegaan. De nieuwe samenwerking biedt voordelen voor zowel fokker als koper

Verzekeringsmaatschappij Catherine de Buyl Horse Insurance NV is wereldleider in verzekering van sportpaarden. Al ruim 30 jaar bieden zij wereldwijd verzekeringen aan. Met een eigen wedstrijdstal en fokkerij gespecialiseerd in springpaarden, weten deze professionals dan ook echt waar zij over praten. De ervaring in de paardenwereld zorgt ervoor dat zij klanten begrijpen en weten wat er mis kan gaan bij het opfokken van paarden. Hierdoor hebben zij beste verzekeringsdekking op de markt ontwikkeld.

Het is vanaf nu dus voor fokkers mogelijk hun veulens direct op de selectiedag te verzekeren bij Catherine de Buyl. Ook kopers kunnen op de veilingdag bij hen een verzekering afsluiten. Op deze manier willen wij onze fokkers en kopers helpen zo veel mogelijk risico uit te sluiten als het gaat om de getalenteerde veulens uit onze collectie.

We kijken uit naar een prettige samenwerking. Bekijk hier hun website!